Пятница, 27.09.2024, 08:16
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Територіальний відділ освіти Комунарського району ДОН ЗМР

Головне меню
Форма входу
Пошук
Календар
«  Июль 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Головна » 2015 » Июль » 2 » Велике починається з малого…
Велике починається з малого…
16:36

Прийшла довгоочікувана пора розваг та відпочинку – тепле, сонячне літо. Ще місяць тому закінчилося навчання в навчальних закладах Комунарського району, але тиша тут не запанувала, бо господарями шкіл стали 390 учнів, які виявили бажання відпочити в пришкільних таборах з денним перебуванням, які працювали в червні.     

Завдання вихователів пришкільного табору при НВК № 88 «Сонечко» було таким, щоб зробити перебування дітей цікавим та комфортним. При плануванні роботи було враховано, що гра – це королева дитинства, і без неї дітям жити невесело і нецікаво, тому використовували більше ігрових моментів, щоб викликати в учнів прагнення фантазувати, відкривати для себе новий світ, щось незвичайне і прекрасне.
В таборі вихователями працювали досвідчені педагоги, які щиро дбали про те, щоб дозвілля дітей було цікавим, безпечним та змістовним, - говорить начальник пришкільного табору Кузовлева Н.В. Завдяки їх високому професіоналізму, кожен день був приємним сюрпризом для вихованців табору, жоден не був схожим на попередній. Щодня проводились цікаві конкурси, вікторини, змагання, спортивні рухливі ігри на природі, різноманітні свята. Робота в таборі була розписана по хвилинах. Вихованці табору займалися в гуртках за інтересами. Протягом зміни у таборі працювали: музичний гурток «Музична мозаїка», спортивний «Вперед за здоров´ям», гурток декоративно-прикладного мистецтва «Сувенір». Діти із задоволенням танцювали, співали, стрибали, змагалися, власноруч створювали незвичайні вироби із різноманітних матеріалів. 


Але родзинкою цього року була організація роботи літнього мовного табору в рамках роботи пришкільного. Діти з радістю спілкувалися англійською мовою під час обговорення мультфільмів, розігрували діалоги, грали в різноманітні ігри. Роботу організували вчителі англійської мови нашого закладу.
А які цікаві враження залишились як у дітей, так і в їх батьків!
-    А ви коли-небудь грали у гру-секрет «Карта», та ще й виконували завдання, що надані англійською? - питає Оленка, учениця 2 класу. Коли пройдеш усі випробування, то обов’язково знайдеш захований скарб, а це ЦУКЕРКИ. Я їх дуже люблю.
-    Справді, - погоджується її мати,- я ніколи не думала, що в пришкільному таборі може бути так цікаво. Кожен день моя дочка приносила багато вражень та бурхливих емоцій. Я дуже сподіваюсь, що захоплення англійською мовою, бажання займатися спортом моя дочка зможе пронести до першого вересня, а потім, може, і на все життя, бо все велике починається з малого… 
Усі вихованці стали активними учасниками проведених заходів і були нагороджені грамотами та цікавими подарунками: зошитами, фарбами, альбомами, книжками, олівцями. На святковому концерті, присвяченому закриттю табірної зміни, були присутні батьки, чиї діти відвідували пришкільний табір. У книзі відгуків вони залишили свої позитивні враження.
Яскраво сяяло «Сонечко» упродовж усієї табірної зміни у нашій школі для тридцяти вихованців. Увесь педагогічний колектив щиро вдячний школярам за те, що не забували приносити із собою до табору винахідливість, веселощі, позитивні емоції. Особливо теплі слова вдячності звучать для вихователів, які своєю невтомною працею, покликом серця створювали комфортні умови для дітей, кухарям, що смачно готували і піклувалися про корисні обіди.

Час спливає непомітно. І ось – уже пора прощатися із табором. Проте попереду в дітей ще багато цікавого і захоплюючого. Школа спорожніла, але вона не спить, готується до нових злетів, до проводжань і зустрічей, адже час є – ще попереду майже все літо…

Переглядів: 532 | Додав: admin | Рейтинг: 4.5/2 |
Всього коментарів: 0
avatar