Четверг, 18.04.2024, 20:26
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Територіальний відділ освіти Комунарського району ДОН ЗМР

Головне меню
Форма входу
Пошук
Календар
«  Ноябрь 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Головна » 2022 » Ноябрь » 23 » Про роботу з обдарованими та здібними учнями
Про роботу з обдарованими та здібними учнями
12:23

В Комунарському районі створено максимально сприятливі умови для інтелектуального, морального, фізичного та естетичного розвитку обдарованих дітей та підлітків. Завдання педагогів полягає в тому, щоб будь-яка дитина могла просуватися шляхом власної досконалості, уміла мислити самостійно, нестандартно. 

Здобувачі освіти району щорічно залучаються до Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, інтелектуальних змагань на освітньому просторі України, беруть активну участь у Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України, де досягають високих, навіть визначних результатів.

У першому півріччі 2022/2023 навчального року учні стали учасниками Всеукраїнських наукових конференцій «Південно-Східна Україна: зі стародавності у ХХІ столітті», «Мій рідний край, моя земля очима сучасників»; Всеукраїнського форуму учнівської та студентської молоді «Дотик природи»; Всеукраїнського фестивалю патріотичних дій.
Школярі беруть результативну участь у різноманітних конкурсах літературного, історико-краєзнавчого, народознавчого, патріотичного, технічного та декоративно-прикладного напрямків, зокрема, це обласний онлайн-турнір «Вікторина про Україну» з нагоди Дня Гідності та Свободи; колективна акція «Оберіг для героя»; обласний конкурс авторської дитячої і юнацької поезії та прози «Я – за єдину Україну!»; онлайн-челендж «Мій внесок у перемогу»; конкурс фотоаматорів «Країна моя – Україна»; онлайн-конкурс «Роби як я!»; обласний конкурс-виставка дитячої творчості «Берегиня роду українського»; онлайн-конкурс художньо-естетичної творчості «Новорічний креатив»; обласний етап Всеукраїн-ського конкурсу «Новорічна композиція»; обласний етап Всеукраїнського гуманітарного конкурсу-виставки «Космічні фантазії»; конкурсі-виставки «Народна іграшка»; обласний етап конкурсу дитячої та юнацької творчості «Збережемо Україну разом».

Високі показники зацікавленості здобувачів освіти різноплановими конкурсами свідчать про те, що навіть у воєнний час в районі не припиняється активна робота з обдарованими учнями. Високої результативності у роботі з обдарованими та здібними учнями мають гімназії № 6, 8, 84, 103, 107, спеціалізована школа № 7, академічний ліцей № 23, Комунарський районний центр молоді та школярів.
 

Переглядів: 70 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar