Среда, 24.04.2024, 08:22
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Територіальний відділ освіти Комунарського району ДОН ЗМР

Головне меню
Форма входу
Пошук
Календар
«  Декабрь 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Головна » 2019 » Декабрь » 6 » Міжрегіональний турнір проекту «Молодь дебатує»
Міжрегіональний турнір проекту «Молодь дебатує»
16:01

Ініціатива «Молодь дебатує» має на меті залучення шкільної молоді до розбудови громадянського суспільства та спрямована на розвиток комунікативних навичок та критичного мислення учнів, вчить їх не тільки відстоювати власні погляди, але й поважати позицію співрозмовника, дискутуючи на суспільно важливі теми.


Вже четвертий рік поспіль школярі 12 областей України є учасниками проекту «Молодь дебатує», реалізацію якого взяла на себе партнерська організація Internationales Haus Sonnenberg, яка сприяє міжнародному співробітництву та демократичній освіті. В Україні проект підтримує організація SMART-освіта. Проект проходить за фінансової підтримки Міністерства іноземних справ Німеччини. Організаційну підтримку надає «Jugend debattiert», що займається організацією дебатів серед німецьких школярів.


А ЗОШ № 38 втретє відкриває свої двері для Міжрегіонального турніру дебатного проекту «Молодь дебатує» 2019 в Україні. Цього року за путівку до Всеукраїнського півфіналу змагались учні Донецької, Дніпропетровської, Харківської та Запорізької областей. 

Турнір завжди викликає зацікавленість людей, яких ми гордо називаємо «Друзі». Так, школа радо зустрічала гостей, серед яких були: 
Ольга Пишель – координатор, ініціатор, організатор проекту «Молодь дебатує», м. Берлін, Німеччина
Анна-Марія Височан, тренерка ««Jugend debattiert», м. Львів
Павло Мяло, заступник директора департаменту культури, туризму, національностей та релігій ЗОДА
Ольга Назаренко, керівник центру «Сузір’я» національних культур Запорізької обласної наукової бібліотеки
Науфаль Хамдані, президент асоціації національних меншин Запорізької області
Мальований Микола Михайлович, завідувач центру «Освіта і громадянське суспільство» Запорізького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, доктор філософських наук, культуролог.

Під час турніру 16 гравців демонстрували свої риторичні вміння, переконувати членів журі у тому, чи варто започаткувати офіційний день багатокультурності в Україні.
Захід завершився урочистим врученням Сертифікатів і грамот, феєрверком на честь переможців та колом Свята дебатів усіх учасників турніру.

Переглядів: 338 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
avatar