Понедельник, 06.05.2024, 00:13
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Територіальний відділ освіти Комунарського району ДОН ЗМР

Головне меню
Форма входу
Пошук
Календар
«  Март 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Статистика

Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0
Головна » 2010 » Март » 10 » «hi-Tech у школі»
«hi-Tech у школі»
09:28
Видавничий дім «СофтПрес» у партнерстві з Видавничою групою BHV
оголошує про запуск нового проекту «hi-Tech у школі» – періодичного видання для вчителів загальноосвітніх шкіл

«hi-Tech у школі» покликаний допомогти вчителям навчитися говорити однією мовою із сучасним поколінням учнів, розуміти, куди ведуть нові технології і як їх використати в навчальному процесі.
«hi-Tech у школі» вирішуватиме низку актуальних завдань у сфері середньої освіти:
  • надаватиме вчителям, передусім інформатики, практичну допомогу в організації навчального процесу;
  • допомагатиме вчителям долати відстань між поколіннями у ставленні до цифрових технологій, які швидко розвиваються, орієнтуватися в тенденціях розвитку цього сегмента, знайомитиме з новими продуктами й розробками в IT-галузі;
  • висвітлюватиме найширші можливості, які відкривають сучасні цифрові технології для викладання в школі різноманітних дисциплін.

ЧИМ ВИРІЗНЯЄТЬСЯ НОВЕ ВИДАННЯ?

1)    Це «hi-end»-видання. Воно містить найсвіжішу ІТ-інформацію. (рубрика «Актуально»)
2)    Видання публікує методику викладання інформатики «з перших уст». У кожному номері публікуватимуться плани-конспекти та методичні рекомендації щодо викладання чотирьох уроків з інформатики. Їх авторами є автори чинної програми з інформатики. (рубрика «Досвід»)
3)    Публікуються рецепти вирішення саме тих технічних проблем, які актуальні та специфічні для середньої школи. Видання формується з матеріалів, отриманих від учителів та за відгуками вчителів, а отже «тримає руку на пульсі» шкільного життя. (рубрика «Проект номера»)
4)    Видання розкаже, як використовувати у навчанні Інтернет. Як створити шкільний сайт, навчальний форум, онлайновий журнал успішності – висвітлюватимуться всі ці та багато інших тем. (рубрика «Інтернет-освіта»)
5)    Журнал розширює коло «типових» для середньої школи ІТ-технологій. Публікуватимуться серії уроків з таких популярних, але не передбачених шкільною програмою тем, як Flash, Скретч, графіка в редакторі GIMP. (рубрика «Практика»)
6)    Ви познайомитеся з сузір’ям цікавих особистостей – відомих учителів, методистів, освітян-управлінців. У кожному номері публікуватиметься інтерв’ю з одним з них. (рубрика «Гість номера»)
7)    Видання не закриватиме очі на проблеми, що часто роблять неможливою реалізацію в школі сучасних ІТ-проектів. Що робити з «нульовими» комп’ютерами нового комп’ютерного класу? Як «вибити» ставку лаборанта? Окремі вчителі-ентузіасти ці проблеми вирішили й поділяться власним досвідом на сторінках журналу. (рубрика «Реалії школи»)
8)    Ви дізнаєтеся не лише про те, якими є інформаційні технології в українській школі сьогодні, а й про те, якими вони будуть через 5 чи 10 років. Спрогнозувати це просто – достатньо ретельно вивчити досвід передових європейських країн. (рубрика «Школа ХХІ століття»)
9)    Це видання для вчителів не лише інформатики, а й усіх інших предметів. Матеріали більшості рубрик подаватимуться так, що їх можна використати як для уроку інформатики, так і для організації навчання будь-якій іншій дисципліні. (майже всі рубрики)

І ГОЛОВНЕ

10)    До кожного номера журналу додається безкоштовний DVD-диск, на якому ви знайдете:
  • електронні версії всіх журналів серії «hi-Tech»
  • безкоштовні програмні продукти
  • електронні навчальні матеріали, презентації та відеоуроки
  • дидактичні матеріали з усіх навчальних дисциплін основної та старшої школи
  • електронні версії книжок Видавничої групи BHV


Переглядів: 514 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
avatar